Industrielle switcher, robuste, ekstremt strømsparende og med livstidsgaranti

 

eWorx Ethernet-switcher kommer i flere former og størrelser, fra enkel unmanaged til fullt managed med IXM.
Alle produktene i familien gir følgende fordeler:

  • Øko-vennlig og grønn: Kutt strømforbruket med inntil 60% sammenliknet med andre switcher. Alle eWorx switcher har smart strømstyring som kutter strøm til ubrukte porter og justerer strømbruk per port i forhold til kabellengde. Dette er meget energisparende. Denne besparelsen gjør at en sparer penger, men gjør også disse enhetene bedre egnet enn andre i tilfeller der strøm er en knapp ressurs - f.eks ved batteri eller solcelle-drift.
  • Vid temperatur-toleranse med fler industrielle sertifiseringer: Alle switchene i familien jobber i temperaturer fra -40º til +70ºC, og er sertifisert EMC nivå 3 og 4, Klasse 1 Div 2/ATEX Zone 2/ IECEx, NEMA TS2, EN50121, DVN, IEEE61850-3, IEEE1613
  • Kommer med begrenset livstidsgaranti: Produsenten garanterer at alle eWorx-switcher er garantert fri for defekter i materiale eller produksjon i produktets levetid.

 

SE400-switchene i eWorx-familien har alle de egenskapene en ønsker fra en managed switch, så som Telnet, IPv6, SNMP v1,2c og 3, VLAN, IGMP-snooping med mer. I tillegg til de vanlige funksjonene vil SE400 spare vesentlige mengder tid og penger ved utrulling av større lokasjoner - ved bruk av IXM-programvaren i switchene. Denne programvaren som kjører i disse switchene lar deg kutte tiden som brukes til konfigurasjon og oppgraderinger med inntil 90% i prosjekter. Med IXM kan settinger og oppdateringer propagere ut i nettverket automatisk.De oppfyller PROFINET RT (Real-Time), Media Redundancy Protocol og EthernetIP versjoner som ODVA sertifiseringsstandarder og Common Industrial Protocol (CIP) meldinger,
 
Den SE400 serien er designet for å kommunisere direkte med SIEMENS ved bruk av GSDML filer og Rockwell PLS gjennom integrering av Faceplate, Add-on Profiles (Aop'er) og som kan kommunisere direkte med Rockwell FactoryTalk® Vis SE og ME-versjoner.

 

 

 

 

Sortèr på:
Sortèr på:
Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.