Industrielle switcher, robuste, ekstremt strømsparende og med livstidsgaranti

 

eWorx Ethernet-switcher kommer i flere former og størrelser, fra enkel unmanaged til fullt managed med IXM.
Alle produktene i familien gir følgende fordeler:

  • Øko-vennlig og grønn: Kutt strømforbruket med inntil 60% sammenliknet med andre switcher. Alle eWorx switcher har smart strømstyring som kutter strøm til ubrukte porter og justerer strømbruk per port i forhold til kabellengde. Dette er meget energisparende. Denne besparelsen gjør at en sparer penger, men gjør også disse enhetene bedre egnet enn andre i tilfeller der strøm er en knapp ressurs - f.eks ved batteri eller solcelle-drift.
  • Vid temperatur-toleranse med fler industrielle sertifiseringer: Alle switchene i familien jobber i temperaturer fra -40º til +70ºC, og er sertifisert EMC nivå 3 og 4, Klasse 1 Div 2/ATEX Zone 2/ IECEx, NEMA TS2, EN50121, DVN, IEEE61850-3, IEEE1613
  • Kommer med begrenset livstidsgaranti: Produsenten garanterer at alle eWorx-switcher er garantert fri for defekter i materiale eller produksjon i produktets levetid.

SE200-serien med switcher er de mest kosteffektive plug&play UL-sertifiserte switchene i eWorx-familien. Det robuste metallchassiset er IP30, og laget for å fungere i krevende omgivelser, og samtidig besørge effektiv varmeutveksling. Modeller i denne serien kommer standard med 10/100Mbps RJ45 kobberporter, men finnes også med fiberporter - single- og multi-mode.

 

Sammenlign modeller og spesifikasjoner

 

 

Sortèr på:
Sortèr på:
Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.