Seriell omformere

 

Mark Twain sa en gang: "rapporter om min død er betydelig overdrevet ." Forståsegpåere har spådd død over seriell kommunikasjon i mange år - men milliarder av kroner av helt bra utstyr fortsetter å utføre nyttig tjeneste hver dag. Og ikke bare eldre utstyr - massevis av nye enheter, som sensorer i mange varianter bruker et serielt grensesnitt. For å sørge for at serieutstyr kommunisere og smidig integrert med nye teknologier, har Advantech utviklet den mest omfattende linje av serie konvertering og isolasjon produkter på markedet.
 
De er bygget tøft for å håndtere de mest krevende miljøer, deres serie produkter er robust og pålitelig. Når det gjelder seriedatatilkoblinger, vil du ikke finne en bedre ressurs enn Emcom. Hyllevare eller tilpassede løsninger, vi kan levere.

 

Advantech har et stort utvalg av høy ytelses serielle omformere som du trenger for alle dine applikasjoner. Fra seriell til fiberoptiske omformere, serie til parallell omformere, CAN omformere og forsterkere, protokoll omformere, og mye mer. Vi fører også et stort utvalg av seriell omformer tilbehør! Ta kontakt for mer info.

 

Se mer informasjon om seriell omformere

 

Sortèr på:
Sortèr på:
Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.