Advantech Adam Remote I/O-moduler

 

Advantech Adam Remote I / O-moduler har vært en leverandør av industriell automatisering i nesten 20 år. Selv om kjernefunksjonene har holdt seg relativt uendret har Advantech sin forskning, utvikling og analysere sørget for å forbedre ADAM-serien kontinuerlig, det har sikret en mer avansert enhet en sine konkurrenter.

 

Fra tidlig på RS-485-basert ADAM-4000-serien til nyere Ethernet-baserte ADAM-6000 I / O-serien, Advantech har utviklet teknologi i forkant av automatiseringen med avanserte nettverksteknologier.


Enten du arbeider med store eller små systemer, Advantech Adam Remote I / O-moduler kan vanligvis finnes innebygd et sted. Disse I / O-moduler støtter mye større sammenhengende systemer med pålitelige funksjoner og avanserte muligheter.

 

Advantech Adam Ethernet I / O-moduler gir et bredt spekter av eksterne I / O-løsninger for temperaturmåling, industriell og lab automatisering, og mange andre programmer. Uansett hva du trenger, våre kostnadseffektive, kompakt og lett-å-bruke moduler ADAM-serien leverer pålitelige, høy hastighet tilkoblinger hver gang.

 

Se mer informasjon om modeller og muligheter

 

Sortèr på:
Sortèr på:
Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.