Industrielt nettverk

 

Ethernet er ikke bare for bedriftsnettverk lenger. Behovet for å få alle typer enheter koblet til Ethernet-infrastruktur og nettverk øker mer og mer. Det er derfor vi tilbyr et stort utvalg av robuste og pålitelige Ethernet enheter designet med krevende programmer og miljøer.
 
Fra ultrakompakte 5 og 8-porters modeller som tar opp mindre enn en tomme, til 26-port rack mount modeller for komplekse applikasjoner. De fleste av våre modeller har alternativer som enkelt- og multi-modus fiberoptiske porter og brede driftstemperaturer for bruk i varme og kalde kabinetter og installasjoner. Vi tilbyr redundante strøminnganger, slik at du kan legge til en back-up strømforsyning for å holde dine forbindelser oppe og går. Vi har Gigabit, Power-over Ethernet (PoE) og sofistikert kabelalternativer.
 
Trenger du å nå ut lenger enn Ethernet 100-meters grense? Prøv våre innovative Ethernet Extender. De kan utvide ditt nettverk opp til 5,6 km over eksisterende kobberledninger. Gå enda lenger med fiberoptiske linjer med våre Ethernet-mediekonvertere.

 

 

Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.